ON-RAILS TAKRÄCKE EN ENKEL OCH EFTERLÄNGTAD PRODUKT

On-Rails takräcke

När vi berättade för skidåkare att vi hade testat den här nya produkten var det flera som jublade. Ett enkelt takräcke för bilen verkar vara efterlängtat. On-rails är tillverkad i rostfritt stål, som är plastbelagt med ett slitstarkt och tåligt belag. Innovationen bygger på en gripklo som normalt används till takboxar.

Snabb montering

Det går riktigt snabbt att montera takräcket och det känns intuitivt hur man går tillväga. Lasten som ex. vis skidorna och stavarna sätts fast i bekväm höjd, beroende på takhöjd på bilen förstås, och är lätta att spänna fast och lossa. Det är inga problem att montera två par längdskidor och stavar i hållaren.
Det går även att använda On-rails takräcke tillsammans med ett lasträcke (Thule wingbar). Observera att det kan skilja lite beroende på vilket takräcke man har samt hur railsen ser ut på bilen.
Sammanfattningsvis är det här ett snabbt och enkelt sätt att transportera skidor, fiskespön, åror etc. där man endast behöver en produkt och inte både ett takräcke och en skidhållare.

Jag vill beställa

KONTAKT

Frågor och funderingar angående produkten
kontakta Åsa Wikström

Åsa Wikström
Mobil: 073-811 98 13
E-post: info@on-rails.se